Information för nyinflyttade

Välkommen till Krogtäppan!

Du har flyttat in i en fastighet, som är din egendom och du bestämmer själv hur du vill ha det där med beaktande av byggnadslagen mm.

Utanför tomtgränsen finns en hel del, som vi utnyttjar och vårdar gemensamt. Det är gator, parkeringsplatser, lekplatser, undercentraler, värmeanläggningar m.m. För drift och underhåll av detta svarar samfällighetsföreningen. För att hålla fint i området har vi gemensamma vår-och höststädningar. Du kan läsa mer om det under rubriken Längor/längombud.

Din fastighet ingår automatiskt och obligatoriskt i Krogtäppans samfällighetsförening och som ägare av den är du medlem i föreningen.

Hur styrelsen når ut med viktig information till medlemmarna

Ibland händer det att styrelsen behöver nå ut med viktig information till medlemmarna tex städdagar, upprustning av området eller akut händelse. Detta görs ofta via avisering i brevlådan men även via hemsidan. För att inte missa viktig information från styrelsen är det bra att prenumenera på nyheter på hemsidan. Det gör du genom att registrera din mejladress i formuläret på startsidan. Som medlem är det viktigt att du kan ta del av informationen.

Stämmoprotokoll och Min sida

För att ta del av protokoll från våra årsstämmer behöver du inloggning till ”Min sida”. Mejla till styrelsen om du saknar inloggningsuppgifter.

 

Har du några frågor är du välkommen att mejla till styrelsen på styrelsen@krogtappan.se eller fylla i kontaktformuläret här på hemsidan.

Vi hoppas att du ska trivas på Krogtäppan!

/Styrelsen

Informationsdokument

I materialet hittar du information om att bo och vara medlem i Krogtäppans samfällighetsförening. Om det finns differenser mellan vad som står i materialet och vad som står på hemsidan är det pdf-filen som gäller.